söndag 21 augusti 2011

Bio

Hallå där! Nyss hemkommen från biografen Skandia och filmen Apornas planet. Haha. När jag såg att den skulle komma ut tänkte jag att jag verkligen inte skulle se den, iaf inte på bio. Men Joakim ville gärna se den, så efter att vi alla hade ätit begav vi oss mot biografen. Filmen var faktiskt bra. Lite sorglig, lite lustig, spännande.. osv. Mycket bättre än av jag trodde iaf.

Nu när vi kom hem hade vi massa disk att ta itu med. Jobbigt att vakna imorgon och se diskberget, så det var skönt att få bort allt på en gång. Går ju lagom fort när man är två.

Morgondagen bjuder på middag hos Joakims farmor som fyller år. Annars vet jag inte vad som händer. Kan ju hoppas att jag får iväg Joakim på en liten shoppingrunda innan vi ska dit. Kan bli svårt, mycket svårt. Men kör man ledsen i ögat så brukar det fungera.

Än så länge är jag nöjd med min flytt från blogg.se. Den här sidan känns både enklare och roligare att hålla på med. Men de dröjer nog ett tag till tills jag tar tag i själva utseendet av bloggen. Man måste ju ha både tid och orken att hålla på och trixa. So not today. Eller vem vet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar